Parcă ieri am început să scriu pentru revista Horeca Profit (acum Horeca România) și uite cum au trecut aproape 20 de ani. Totul a coincis cu începutul carierei mele de consultant în domeniul HoReCa. Visurile și așteptările erau atât de multe, voiam să contribui cu adevărat
la dezvoltarea domeniului, voiam să contribui cu adevărat la creșterea a ceea ce eu cred că este una dintre meseriile cele mai frumoase
din lume, aceea de bucătar.

Horeca 100 Food 2 - Antonio p38

1 comentariu. Leave new

Am blog des si iti multumesc sincer pentru continutul tau. Articolul tau mi-a atras cu adevarat interesul. Voi marca site-ul dvs. pe carte si voi continua sa verific detalii noi aproximativ o data pe saptamana. Am optat si pentru fluxul dvs. RSS.|

Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu