Restaurante avem, dar unde sunt bucătarii?

Industria restaurației este în plină dezvoltare, apar tot mai multe localuri, restaurante, baruri, autoserviri pentru companii, restaurante etnice ș.a., dar, ...
Citește Mai Mult

Câteva reflecții personale despre sectorul HoReCa

Câteva reflecții personale despre sectorul HoReCa Antonio PASSARELLI Vicepreședinte ABR Al treilea: societățile care vând echipamente și produse pentru sectorul ...
Citește Mai Mult

Cine sunt bucătarii de astăzi? Încotro se îndreaptă restaurația?

Cine sunt chefii de astăzi? De unde vin? Cât valorează cunoștințele lor? Sunt chefi sau fenomene mediatice? Din păcate, foarte ...
Citește Mai Mult

Ce să ai în vedere atunci când deschizi un restaurant

Cine nu a visat să aibă propriul restaurant? Și cine nu s-a gândit că e simplu să deschizi un restaurant, ...
Citește Mai Mult

Bucătarul patron versus bucătarul angajat

Termenul de restaurator derivă din verbul “a restaura“ care, în dicționarul Treccani, are și următoarea semnificație: a întări, a reface ...
Citește Mai Mult
Meniu